EHBO cursus

U leert reanimeren en het gebruik van een AED. Ook leert u alle basisvaardigheden om adequaat EHBO te kunnen verlenen. Na het volgen van deze cursus, weet u hoe u in iedere situatie moet handelen. De cursus wordt op locatie gegeven vanaf minimaal 6 personen en is flexibel in te plannen. Voor verenigingen en scholen gelden lagere tarieven..

pijl   Tijdsduur: circa 12 uur
     
pijl   Certificaat: Europees erkend Rode Kruis certificaat EHBO
     
pijl   Leerdoelen en onderwerpen: Na afloop van de cursus kunt u een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en Eerste hulp verlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en gewrichten, verslikking, hoofd- en wervelletsels, pijn op de borstkas en een beroerte.
     


informatie

Al onze cursussen bieden wij aan in samenwerking met Het Rode Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. De cursussen worden afgesloten met een erkend certificaat. EHBO-cursussen worden in veel gevallen tot wel 100% door zorgverzekeraars vergoed, omdat zij het belang van preventie ('voorkomen is beter dan genezen') inzien. Een vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en welke aanvullende module(s) er zijn afgesloten. Via deze linken kunt u zien of uw zorgverzekeraar de cursus vergoedt: Rode kruis | Zorgwijzer