Workshop EHBO aan baby's en kinderen

Na het volgen van de workshop EHBO aan baby's en kinderen weet je wat je moet doen bij de 7 meest voorkomende ongevallen bij baby's en kinderen. Bij de workshop ontvangt u de minigids EHBO aan baby's en kinderen. De workshop wordt op locatie gegeven, dit kan bijvoorbeeld bij een kinderdagverblijf maar ook bij u in de woonkamer. Het minimale aantal deelnemers is 6 personen en het maximale 14.

pijl   Tijdsduur: 3 uur
     
pijl   Certificaat: Na afronding van de workshop krijg je je gepersonaliseerde bewijs van deelname toegestuurd.
     
pijl  

Leerdoelen en onderwerpen: Na het volgen van de workshop EHBO aan baby's en kinderen kun je zorgen voor veiligheid en een kind in veiligheid brengen, de toestand van het kind beoordelen en Eerste Hulp verlenen bij bewusteloosheid, verslikking, huidwond, verstuiking, brandwonden, hersenschudding en vergiftiging.

     
pijl  

Prijs indicatie: € 50,- per persoon inclusief BTW.


informatie

Al onze cursussen bieden wij aan in samenwerking met Het Rode Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. De cursussen worden afgesloten met een erkend certificaat. EHBO-cursussen worden in veel gevallen tot wel 100% door zorgverzekeraars vergoed, omdat zij het belang van preventie ('voorkomen is beter dan genezen') inzien. Een vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en welke aanvullende module(s) er zijn afgesloten. Via deze linken kunt u zien of uw zorgverzekeraar de cursus vergoedt: Rode kruis | Zorgwijzer