Over ons

Ideaal EHBO trainingen is een jong bedrijf dat bewustwording wil creëren over het belang van EHBO en reanimatie trainingen. Het volgen van een cursus biedt houvast wanneer er in uw omgeving eerste hulp geboden moet worden. Hoe fijn zou het zijn als u weet wat u moet doen als er iets gebeurd met een collega, vriend, partner of kind? Zorg dat u voorbereid bent door het volgen van een cursus.

wm

 

Uw instructeur

Ik ben Willem-Mathijs van der Aa en ben eind 2013 gestart met Ideaal EHBO trainingen. Vanaf mijn 7de ben ik lid van de reddingsbrigade en van daaruit is mijn passie voor lesgeven en eerste hulpverlening ontstaan. Na het behalen van mijn zweminstructeur diploma en het opdoen van eerste hulpervaring als strandwacht heb ik de kans aangegrepen om mijn certificering te behalen als Eerste Hulp Instructeur.

Tijdens de diverse cursussen leg ik de focus op de kern van de lesstof. Hierdoor blijven de onderwerpen behapbaar en onthoudt u de belangrijkste punten.  Door een goede mix van humor en verschillende werkvormen vliegt de tijd voorbij en kan de lesstof op een prettige manier worden opgenomen.

Graag kijk ik samen met u hoe we op de beste manier een training voor u kunnen inrichten. Ik ben bereikbaar via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefoon 06 – 23 07 38 83.